Team


Partners


KlankbordKlankbord

Zo nu en dan kunnen we heel goed bevestiging en correctie gebruiken.
We beschikken daarom over enkele scheidsrechters, die ons feed back geven op onze strategie, visie en plannen voor de toekomst. Het is een select gezelschap van mensen die hun sporen hebben verdiend of juist aan het begin staan van hun carrière. Zowel vertegen-woordigers van de generatie Z (geboren na 1991), als babyboomers maken er deel van uit.
De techniek binnen de hospitality verandert constant, maar gastvrijheid blijft altijd hetzelfde, al duizenden jaren, van de herberg in Bethlehem (ze waren overbooked...) tot ver in de toekomst. Ook in dit digitale en straks virtuele tijdperk staan mensen centraal.

Elisah Teer (1992)
Studente Stenden University Hotel Management, Generatie Z.

Henk J. Smits (1946)
Voormalig Managing Director Bilderberg, Regional director Dorint en General Manager bij Golden Tulip en Holliday Inn, Babyboomer.

Jan Meurer (1949)
Voormalig V.P. bij KLM, Managing Director bij Martinair, Pandair en Nedlloyd. Gespecialiseerd in turn-around management en marketing and sales, Babyboomer.

Sarah Teer (1990)
Studente Stenden University Hotel Managment, Generatie X.

Bob van Balen (1946)
Owner en C.E.O. van FSC flight simulator centre, voormalig V.P. bij CAE flight simualtion en training en directielid bij de Schreiner Luchtvaart Groep, Babyboomer.