Hotel & Hospitality Management


Financial Services & Asset Management


Development, Hotel Construction & Renovation


Quickscan & Klankbord@ KTHP Financial Services & Asset Management,


hebben wij de experts en partners om U op alle fronten te ondersteunen in disciplines waar binnen de Hospitality Industry vaak minder prioriteit en affiniteit ligt.
Hospitality is vaak gefocused op mensen, het overtreffen van verwachtingen, de lekkerste wijnen, de beste zeepjes en shampoo op de badkamer, 4 kussens op het bed, 4 handdoeken en badlakens, een buitenportier en een enorm rijkelijk ontbijtbuffet. Maar wat kost het?
Inkoop, administratieve controle, energiebeheer, onderhoudscontracten, heeft U daar de experts en de tijd voor om het allemaal, constant of tussentijds te controleren?

Ben van Kouwen en onze partners hebben meer dan 30 jaar ervaring in deze materie.
Audits, E-invoicing, reporting en cloud computing? Zij helpen U te innoveren waar mogelijk.
Als eigenaar van Hotel vastgoed wilt U een goed beheer van uw onroerend goed.
Zijn alle onderhoudscontracten marktconform? Voldoet de operator / huurder aan alle verplichtingen binnen het huurcontract? Wat zijn de locale verordeningen? Is uw pand goed beveiligd en verzekerd? Tegen de meest gunstige premie? Heeft U een compleet bedrijfsnoodplan en heeft U voldoende BHV’ers?

KTHP zorgt voor een goede verstandhouding tussen eigenaar / verhuurder en operator / huurder. Een ieder is tenslotte gebaat bij maximale yield uit het bedrijf.
Op tijd investeren leidt tot hogere omzetten en een up to date pand dat later eventueel goed verkoopbaar is. De waarde van Uw vastgoed hangt ook af van de omzet en het rendement dat de huurder weet te realiseren. De kost gaat voor de baat uit of, zoals de Engelsen zeggen ”penny wise, pound foolish”. Een Quickscan brengt direct uitkomst en een onafhankelijk advies helpt U de betrokkenen te overtuigen.

Expect more, call Ben.......

See specializations here