Hotel & Hospitality Management


Financial Services & Asset Management


Development, Hotel Construction & Renovation


Quickscan & Klankbord@ KTHP Development, Hotel Construction & Renovation,


komen de kennis, expertise en ervaring van Ben van Kouwen en Kees Teer samen op het gebied van Hotel Management, Finance & Administration en de vele openingen en bouw- en verbouwactiviteiten in de afgelopen jaren. Veel gemeenten, ontwikkelaars en bouwbedrijven nemen graag een hotel- of leisure object op in hun plannen. Een mooi 5 sterren hotel, of een zorghotel naast een bestaand ziekenhuis is vaak de bekende `slagroom op de taart`.
Maar is er een reden waarom er nog geen `Hyatt Regency` of een `Four Seasons` in Vlissingen staat? En waarom komen er zo weinig 3-sterren hotels in Amsterdam bij?
Winstgevend; Waaraan moet een hotel voldoen om succesvol en winstgevend te zijn.
Welke beleving verwachten gasten, klanten, patiënten of kopers van een luxe product?
KTHP werkt met een selecte groep partners die internationale ervaring hebben in het analyseren, ontwerpen, ontwikkelen, bouwen, financieren en managen van leisure-, hotel- en zorgprojecten. Een goede analyse en een gedegen haalbaarheidsonderzoek zijn essentieel.
Minder kosten; Het contracteren van een bouwteam, de keuze van een architect, aannemer en installateur bepalen voor een groot deel de kosten van uw project. Als de architect zijn eerste potloodstreep op papier zet, zijn de bouwkosten vaak al bepaald.
Het kan ook anders. Wij stellen eerst samen met u een plan van eisen op, vervolgens kiezen we de basis elementen en selecteren we een bouwmanagement partner. Pas dan gaan we aan tafel met een architect en overige betrokken bouwteampartners.
Ook toetsen we de klimaatdoelstellingen en kijken we of we maatschappelijk wenselijke details kunnen toevoegen.
Dit advies bespaart u vaak ruim tien procent op de bouw- of renovatiekosten! Alle specialistische kennis zetten we in om hospitality en leisure projecten van a tot z en zelfs turn-key te begeleiden. U heeft 50 jaar plezier van een goed doordacht concept.

Expect More, call us……

See specializations here